Gökçeada ve Bozcaada’ya feribot seferlerine fırtına engeli

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.: Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’nde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın Bozcaada ve Gökçeada hatlarında planlanan feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Geyikli-Bozcaada hattında yarın Bozcaada’dan saat 07.00 ve 10.00, Geyikli’den saat 08.00 ve 11.00 seferlerinin gerçekleştirilemeyeceği belirtildi. Ayrıca Kabatepe-Gökçeada hattındaki tüm feribot seferlerinin de yarın iptal edildiği açıklandı.

Related Posts

Alevler içindeki İzmir’de Bakanlıktan belediyeye uçak reddi

Çeşme başta olmak üzere İzmir’in birçok bölgesinde günlerdir süren yangınlar ormanlık alanları küle çevirirken, yangın söndürme çalışmalarının yetersiz kalışı vatandaşlardan tepki topladı. Belediyenin yangın söndürme çalışmalarına yönelik katılımı tartışma konusu olurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın bakanlıktan yangın söndürme uçağı satın almak ve kullanmak için belediye adına yetki istediği ancak onay alamadığı öğrenildi.

Tunç Soyer ifade verdi: ‘Projelerde usulsüzlük yoktur’

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki İZBETON A.Ş.’ye yönelik yürütülen “nitelikli dolandırıcılık” soruşturması kapsamında, eski belediye başkanı Tunç Soyer emniyette ifade verdi.

İzmir’de gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

İzmir’de Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Netanyahu’nun oğlu Avner korktuğu için adını değiştirmiş

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun diğer oğlu Yair’in hak sahibi olmayan kişilere diplomatik pasaport verilmesiyle ilgili devam eden bir soruşturma kapsamında İsrail polis teşkilatının yolsuzluk suçlarıyla mücadele birimi “Lahav 433” tarafından ifadeye çağırıldığı bildirildi.

Netanyahu ağzındaki baklayı çıkardı! Trump ateşkes olacağını duyurmuştu

İsrail’de yayın yapan Kanal 13 televizyonunun haberine göre, Netanyahu, İsrail’in Gazze Şeridi sınırındaki Askalan kentindeki Eylat-Aşkelon Boru Hattı Şirketi genel merkezindeki açıklamasında, “Silah tutan herkesi öldürmemiz gerekiyor. Daha azı değil …

Son Dakika… Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ açıklaması: ‘Bir ben kaldım, beni de atsın hapse’

Son dakika haberi… CHP lideri Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı açıklamada “Bir ben kaldım, beni de atsın hapse. Biz demirden korksaydık, trene binmezdik. Bizim gündemimizde fezleke, dokunulmazlık yok” ifadelerini kullandı.