Kuşadası’nda Uyuşturucu Kullanımına Ceza

Kuşadası Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirdi

Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda araç sürücüsünün uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.

Aydın’da jandarma ekipleri, huzur ve güvenliği sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Güzelçamlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen uyuşturucu ve uyarıcı madde operasyonunda bir araç şüphe üzerine durduruldu. Araçta yapılan aramada, metamfetamin, uyuşturucu kullanma aparatı ve uyuşturucu hap bulundu. Şüpheli sürücü sağlık kurumunda yapılan testte uyuşturucu madde kullandığı belirlendi.

Sürücüye 47 bin 842 TL idari para cezası kesilirken, ehliyeti de 5 yıl süreyle geri alındı. Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yürüttüğü operasyonlar devam edecek. – AYDIN

Related Posts

Erdoğan’dan Azerbaycan’da ‘İsrail’ tepkisi: ‘Bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde konuştu. Burada yaptığı konuşmada Filistin mesajı veren Erdoğan, “Biz ne Filistin davasını terk edebiliriz, ne de Netanyahu yönetiminin bölgemizi kan gölüne çevirmesine sessiz kalabiliriz” dedi.

Alevler içindeki İzmir’de Bakanlıktan belediyeye uçak reddi

Çeşme başta olmak üzere İzmir’in birçok bölgesinde günlerdir süren yangınlar ormanlık alanları küle çevirirken, yangın söndürme çalışmalarının yetersiz kalışı vatandaşlardan tepki topladı. Belediyenin yangın söndürme çalışmalarına yönelik katılımı tartışma konusu olurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın bakanlıktan yangın söndürme uçağı satın almak ve kullanmak için belediye adına yetki istediği ancak onay alamadığı öğrenildi.

Tunç Soyer ifade verdi: ‘Projelerde usulsüzlük yoktur’

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki İZBETON A.Ş.’ye yönelik yürütülen “nitelikli dolandırıcılık” soruşturması kapsamında, eski belediye başkanı Tunç Soyer emniyette ifade verdi.

İzmir’de gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

İzmir’de Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Netanyahu’nun oğlu Avner korktuğu için adını değiştirmiş

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun diğer oğlu Yair’in hak sahibi olmayan kişilere diplomatik pasaport verilmesiyle ilgili devam eden bir soruşturma kapsamında İsrail polis teşkilatının yolsuzluk suçlarıyla mücadele birimi “Lahav 433” tarafından ifadeye çağırıldığı bildirildi.

Netanyahu ağzındaki baklayı çıkardı! Trump ateşkes olacağını duyurmuştu

İsrail’de yayın yapan Kanal 13 televizyonunun haberine göre, Netanyahu, İsrail’in Gazze Şeridi sınırındaki Askalan kentindeki Eylat-Aşkelon Boru Hattı Şirketi genel merkezindeki açıklamasında, “Silah tutan herkesi öldürmemiz gerekiyor. Daha azı değil …