Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Yaşamını Yitirdi

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un evden ayrılmayarak sabah saatlerinde endişe yaratması, yakınları arasında panik yarattı. Haber alamayan yakınları, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise yatakta hareketsiz bir şekilde sobanın yanında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Bodur’un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bodur’un ani ölümü, yakınları arasında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, olayın sebebini netleştirmek henüz mümkün olmamıştır.

Related Posts

Görevden alınan CHP’li Başkan Sarıgül: Kayyum politikasıyla huzur gelmez

CHP lideri, belediyelere yönelik operasyonlara karşı başlattığı mitingler kapsamında Malatya’da vatandaşlarla buluştu. Ovacık’ın görevden alınan başkanı Mustafa Sarıgül barış ve demokrasi çağrısı yaptı. Sarıgül, “Kayyum politikasıyla huzur gelmez” dedi.

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

Devlet Bahçeli ve DEM Parti’nin ‘tokalaşması’ndan terör örgütü PKK’li bir grubun silah bırakmasına… İşte gelinen noktanın kronolojisi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, TBMM’de 1 Ekim 2024’teki yeni yasama yılı töreninde, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve milletvekilleriyle tokalaşmasıyla başlayan ve 22 Ekim’deki TBMM Grubu’nda yaptığı çağrının ardından, terör örgütü PKK üyesi bir grup, Süleymaniye’nin Dukan ilçesi yakınlarında bugün düzenlenen törenle silahlarını bıraktı ve yakarak imha etti.

Çin hazırlıklara başladı: ABD ihtimali masada

Çin, Tayvan veya ABD ile yaşanabilecek çatışma ihtimaline karşı Pasifik’teki çalışmalarına hız verdi. Çin’in sivil araştırma gemileri, Tayvan ve Guam yakınlarında sistemli veri toplama çalışmaları yürütüyor.

Murat Çalık için çarpıcı çıkış: Ölürse bunun adı tasarlayarak cinayettir

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, tutuklu bulunan ve sağlık durumu her geçen gün kötüye giden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık hakkında dikkat çeken konuşmalar yaptı.

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.