Ordu’da Trafik Denetimleri: 21 Bin Araç Kontrol Edildi

Ordu’da 1 Haftada 47 Yaralanmalı Trafik Kazası!

Ordu’da polis ekipleri, trafik kazalarını azaltmaya yönelik gerçekleştirdikleri denetimlerde son bir hafta içinde 21 bin 854 aracı ve sürücüyü kontrol etti.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre, Ordu genelinde son bir haftada meydana gelen 47 yaralanmalı trafik kazasında 73 kişi yaralandı. İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, kazaları azaltmak amacıyla yapılan denetimler kapsamında 18 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 119 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 51 araç sürücüsüne hatalı şerit değiştirmekten, 123 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 791 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan, 125 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 123 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan ve 228 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan cezai işlem uyguladı.

Ekipler, gerçekleştirdikleri diğer denetimlerle birlikte toplamda 21 bin 854 aracı kontrol etti, 3 bin 98 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden işlem yaparken, 51 aracı trafikten men etti ve 18 araç sürücüsünün sürücü belgesini geri aldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini belirtti. – ORDU

Related Posts

Türkiye’nin yeni nüfusu belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu, üçer aylık dönemler için ilk kez üretilen Türkiye geneli “Dönemlik Nüfus İstatistikleri” sonuçlarını paylaşıldı.

Terörsüz Türkiye süreci: Komisyonun 4. toplantısı 19 Ağustos’ta

Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin Meclis’te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun üçüncü toplantısı sona erdi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, komisyonun haftaya salı ve çarşamba günleri toplanacağını, ilk toplantıda da şehit yakınları ve gazilerin dinleneceğini açıkladı.

Bolu’da yangın! Alevler yerleşim alanlarına yaklaşıyor!

Bolu’nun Alpağut Mahallesi’nde orman ve çalıların bulunduğu bölgede çıkan yangın, yerleşim alanlarına yaklaştı. Ekipler ve vatandaşlar alevlere müdahale etti.

İzmir’de çiftlik yangını: 16 büyükbaş hayvan öldü

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir çiftlikte yangın çıktı. Yangında 16 büyükbaş hayvan öldü.

69 bin Rus apar topar Türkiye’yi terk etti: İşte nedeni

Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği verilerine göre, Türkiye’de sürekli ikamet eden Rus vatandaşlarının sayısı 2023 yılında 154 binken, geçtiğimiz yıl itibarıyla 85 bine geriledi. 69 bin Rus vatandaşının Türkiye’yi terk etmesinin arkasında ise temel olarak Türkiye’de artan hayat pahalılığı yatıyor.

ABD’den Hong Kong’a çorap içinde 850 kaplumbağa gönderen adam tutuklandı

ABD’den Hong Kong’a çorap içinde 850 kaplumbağa gönderen adam tutuklandı