Polatlı’da Motosiklet Kazasında 17 Yaşındaki Lise Öğrencisi Hayatını Kaybetti

ANKARA’nın Polatlı ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan lise öğrencisi Hilalnur Tüzün (17), 2 gün sonra hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, önceki gün Şehitlik Mahallesi Elçibey Caddesi’nde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen hafif ticari araç ile Hilalnur Tüzün ve arkadaşının bulunduğu motosiklet kavşakta çarpıştı. Motosiklette bulunan 2 kişi çarpışmanın etkisiyle yola savrulurken, hafif ticari araç sürücüsü kaza yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Tüzün ve arkadaşı, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tüzün, bugün hastanede hayatını kaybetti. Kazadan sonra polis tarafından yakalanan hafif ticari araç sürücüsünün emniyette işlemleri sürüyor.

Related Posts

Niğde’de 8 Yaşındaki Çocuğa Saldırı, 4 Şüpheli Yakalandı

Niğde’de bir silahlı saldırıda 8 yaşındaki çocuk ağır yaralandı, 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesiyle telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Ahmet Ünver’in Mersin’in Silifke ilçesindeki ailesiyle telefonda görüştü.

Apo, Mahmur’a mektup yazdı, dönüş sözü verdi

Teröristbaşı Öcalan, İmralı’dan Irak’taki terörist yuvası Mahmur’a mektup yolladı. Yüksek sesle
okunan mektupta PKK’lıları öven Apo, “Sürecin ilerlemesiyle topraklarınıza döneceksiniz” dedi.

Erbaa’da 3 inek göletten kurtarıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, gölete düşen 3 inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Ederson için bomba hamle

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, takımını güçlendirmek için yeni bir hamlede bulundu. Deneyimli teknik adam, transferini gerçekleştirmek istediği Brezilyalı file bekçisi Ederson ile görüşme yaptı.

Anadolu Otoyolu’nda Zincirleme Kaza

Kocaeli’de 5 aracın karıştığı kazada trafik aksadı, yaralanan olmadı.