Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: İlk gün söyledim yine söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de

Ankara’da Uğradığı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Sinan Ateş Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, vefatının ikinci yılında memleketi Bursa’da mezarı başında anıldı. Bu anma törenine Ateş’in eşi, annesi, kardeşi ve diğer yakınları yanı sıra CHP ve İYİ Parti üyeleri de katıldı.

Anma töreni, Emirsultan Camii’nde kılınan öğle namazının ardından okutulan mevlitle başladı. Mevlidin ardından toplanan yurttaşlar, sloganlar eşliğinde Ateş’in kabri olan Emirsultan Mezarlığı’na yürüyerek Ateş için dua etti.

Anne Saniye Ateş, “Oğlumun katilleri MHP’de” diyerek duygularını şu sözlerle ifade etti: “Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın. Katiller hâlâ dışarıda dolaşıyor. Ben ilk günden beri söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de. Onlar bu gerçeği biliyorlar. Benim oğlum için adaletin tecellisini bekliyorum.”

Soru: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Tutuklu Başkan Murat Çalık ve annesi böyle selamlaştı

Adli Tıp Kurumu’nun “yeniden tetkik yapılması” kararıyla İzmir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahkumlar koğuşu penceresinde görüntülendi.

Cami Önünde Silahlı Saldırı

Yenişehir’de namaz sonrası silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı, saldırgan yakalandı.

Hadim’de Kiraz Üretimi Don Nedeniyle Durduruldu

Konya’nın Hadim ilçesinde zirai don nedeniyle kiraz üretimi ve ihracat durma noktasına geldi.

Ege’de Hava Sıcaklıkları Yükseliyor

Ege Bölgesi’nde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 5-8 derece üzerinde olacak.

Arap Aşiretleri Kahve İçmeme İlanı Yaptı

Suriye’deki Arap aşiretleri, intikam alana kadar kahve içmeyeceklerini duyurdu.

Vali Sezer’den Kaymakam Köken’e Ziyaret

Edirne Valisi Yunus Sezer, Uzunköprü Kaymakamı Muammer Köken’i ziyaret ederek başarılar diledi.