Yerli akıllı kartvizit ve ağ yönetimi platformu Cool Card, 25 bini aşkın kullanıcıya ulaştı

Cool Card: Akıllı Kartvizit ve Ağ Yönetimi Platformu

İş dünyasındaki rekabet her geçen gün artarken, profesyonel iş bağlantıları kurumsal başarı için kritik hale geliyor. Geleneksel kağıt kartvizitlerin yerini ise sürdürülebilirlik ve teknoloji odaklı akıllı kartvizitler almaya başladı. Türkiye’de faaliyet gösteren yerli girişim Cool Card, özel modülleri ve çevre dostu yaklaşımıyla dikkat çekiyor. 2024 sonuna kadar 300’den fazla şirkette 25 binden fazla kullanıcıya ulaşan Cool Card, şimdi de MENA pazarına açılmayı planlıyor.

“İş Ağınız, Servetinizdir”

Cool Card Kurucusu Elif Ererdi, şirketin yaklaşımını “İş ağınız, servetinizdir” mottosuyla özetliyor. Cool Card’ın kurumsal yönetim modüllerinin ön plana çıktığına işaret eden Ererdi, dijital kartvizit çözümleri ve akıllı ağ yönetimi platformuyla fark yarattıklarını belirtiyor. Cool Card, kullanıcılarına bağlantılarını kolayca yönetme imkanı sunarken, çeşitli profesyonel araçlarla da entegrasyon sağlıyor.

Elif Ererdi, Cool Card’ın entegrasyon modeliyle Türkiye’de birçok önemli şirket tarafından tercih edildiğini vurguluyor. Küresel markaların yanı sıra birçok şirketin tercihi olan Cool Card, 2024’te 57’den fazla ülkeye satış yapmayı hedefliyor.

KWORKS’24 Demo Day’de Katılımcılarla Buluştu

Cool Card, Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve girişimcilik merkezleri tarafından destekleniyor. KWORKS’ün hızlandırma programına seçilen Cool Card, teknoloji girişimleri için özel olarak hazırlanan bu program kapsamında dikkat çekiyor. 2024 Demo Day etkinliğinde katılımcılarla buluşan Cool Card, iş dünyasında güçlü ağlar kurmanın önemini vurguluyor.

Elif Ererdi’nin belirttiğine göre, geleneksel kartvizitler artık iş ağları oluşturmada yetersiz kalıyor. Bu nedenle Cool Card, dijital sistemlere entegre olan ve bağlantı yönetimini kolaylaştıran bir çözüm sunuyor. MENA pazarında büyük potansiyel gören Cool Card, mobil uygulamalarıyla da kullanıcıların iş dünyasında rekabet avantajı elde etmelerini hedefliyor.

Related Posts

Ozan Bingöl yazdı: Çiftçiyi zirai don değil, devlet vurdu: 1,2 trilyon liralık alacak!

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, 2006-2024 dönemi için tarım kesimi devletten 1,2 trilyon lira alacaklı olduğunu yazdı. Bingöl, “2024 yılında bütçeden faiz için yapılan ödeme toplamı; 1 trilyon 270 milyar lira iken aynı bütçeden yapılan tarımsal destek ödemelerinin toplamı sadece 91,5 milyar liradır.” değerlendirmesini yaptı.

Bitlis’te Tekstil İstihdamı Artıyor

Bitlis’te devlet destekli yatırımlarla tekstil sektöründe 13 bin kişi istihdam ediliyor.

Aydın’da 1 Milyondan Fazla Makaron Ele Geçirildi

Aydın’da yapılan operasyonda 1.135.000 makaron ve 3 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya’da kayısı bahçelerinde hasar tespit çalışması yapılıyor

Malatya’da dün gece etkili olan zirai dondan etkilenen kayısı bahçelerinde hasar tespit çalışmaları yapılmaya başlandı.

SGK Uzmanı’ndan emekli aylıkları için korkutan uyarı

Emekli aylıkları enflasyon karşısında her ay erimeye devam ediyor. Alım gücü düşen çoğu emekli çalışmak durumunda kalıyor. OECD, raporunda Türkiye’deki 65 yaş üzeri nüfusta harcanabilir gelir adaletsizliğinin “çok yüksek” olduğunu belirtiyor.

Elektrikli otomobil fiyatları neden durdurulamaz bir şekilde düşüyor?

Ama sebepler biraz daha karmaşık… Peki üreticiler elektrikli araç üretim maliyetlerini düşürmeyi nasıl başarıyor? Bunlar, daha uygun fiyatlı hale gelmelerinin üç temel nedenidir: 1) PİL MALİYETLERİ DÜŞÜYOR Gelecek yıl pil fiyatlarının 2023’e …