Hakaret içerikli video paylaştılar… İşlem başlatıldı!

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Batman Valiliği konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“28 Ocak 2025 tarihinde Turgut Özal Bulvarı’nda halka hakaret içeren bir video paylaşıldı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede, video içeriğinin 23 Ocak 2025 tarihinde sosyal medya platformlarında paylaşıldığı belirlendi. Söz konusu paylaşımı yapan kişi ve videoda yer alan diğer kişiler tespit edilerek, TCK. 216/1 gereğince ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan adli işlemler başlatılmıştır.”

Related Posts

Motosikletli şüphelinin valizinden kilolarca uyuşturucu çıktı

Yalova’da polis ekiplerinin durdurduğu motosikletin sürücüsü A.E.’nin valizinde, 3 kilo 750 gram skunk ele geçirildi.

Adana Zeydan Karalar’a sahip çıktı

Geniş katılımlı basın açıklamasında Zeydan Karalar’ın gözaltına alınırken çektiği video dinletildi. Daha sonra İl Başkanı Anıl Tanburoğlu toplanan kalabalığa hitap etti.

Elon Musk Amerika Partisi’ni duyurdu

Tesla ve X’in sahibi, dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk, ‘Amerika Partisi’ni kurduğunu duyurdu.

İran Genelkurmay Başkanı’ndan İsrail saldırılarına ilişkin açıklama

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, İsrail’in saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, İran’ı bölmeyi planlayanların başarısız olduğunu ve kazanan tarafın İran milleti olduğunu söyledi.

Erdoğan’dan Azerbaycan’da ‘İsrail’ tepkisi: ‘Bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde konuştu. Burada yaptığı konuşmada Filistin mesajı veren Erdoğan, “Biz ne Filistin davasını terk edebiliriz, ne de Netanyahu yönetiminin bölgemizi kan gölüne çevirmesine sessiz kalabiliriz” dedi.

Alevler içindeki İzmir’de Bakanlıktan belediyeye uçak reddi

Çeşme başta olmak üzere İzmir’in birçok bölgesinde günlerdir süren yangınlar ormanlık alanları küle çevirirken, yangın söndürme çalışmalarının yetersiz kalışı vatandaşlardan tepki topladı. Belediyenin yangın söndürme çalışmalarına yönelik katılımı tartışma konusu olurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın bakanlıktan yangın söndürme uçağı satın almak ve kullanmak için belediye adına yetki istediği ancak onay alamadığı öğrenildi.