Tarsus’ta Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

O.Z.G. (24) yönetimindeki 33 R 5152 plakalı otomobil ile M.F. idaresindeki 01 PY 918 plakalı kamyon D-750 kara yolunda çarpıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, otomobil sürücüsü O.Z.G’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Related Posts

Elon Musk Amerika Partisi’ni duyurdu

Tesla ve X’in sahibi, dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk, ‘Amerika Partisi’ni kurduğunu duyurdu.

İran Genelkurmay Başkanı’ndan İsrail saldırılarına ilişkin açıklama

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, İsrail’in saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, İran’ı bölmeyi planlayanların başarısız olduğunu ve kazanan tarafın İran milleti olduğunu söyledi.

Erdoğan’dan Azerbaycan’da ‘İsrail’ tepkisi: ‘Bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde konuştu. Burada yaptığı konuşmada Filistin mesajı veren Erdoğan, “Biz ne Filistin davasını terk edebiliriz, ne de Netanyahu yönetiminin bölgemizi kan gölüne çevirmesine sessiz kalabiliriz” dedi.

Alevler içindeki İzmir’de Bakanlıktan belediyeye uçak reddi

Çeşme başta olmak üzere İzmir’in birçok bölgesinde günlerdir süren yangınlar ormanlık alanları küle çevirirken, yangın söndürme çalışmalarının yetersiz kalışı vatandaşlardan tepki topladı. Belediyenin yangın söndürme çalışmalarına yönelik katılımı tartışma konusu olurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın bakanlıktan yangın söndürme uçağı satın almak ve kullanmak için belediye adına yetki istediği ancak onay alamadığı öğrenildi.

Tunç Soyer ifade verdi: ‘Projelerde usulsüzlük yoktur’

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki İZBETON A.Ş.’ye yönelik yürütülen “nitelikli dolandırıcılık” soruşturması kapsamında, eski belediye başkanı Tunç Soyer emniyette ifade verdi.

İzmir’de gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

İzmir’de Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.